uwarghhhh!!!

⊆ 7:26 PM by sempoi_boyz | ˜ 1 comments »


Alhamdulillah g cek semalam doc cakap demam biase je. Fuh! aku ingatkn betul la kena demam
chiku. Kecut perut haku.. Memandai je mak cik 2 ckp demam chiku.muahaha.. Bukan ape, dia hari 2 pun kena jugak macam ni. Tapi doc sahkan dia kena demam chiku. Dia tengok biji2 2 lebih kurang macam dia kena hari 2, sebab 2 dia cakap aku kena demam chiku.ish3! mintak simpang le daripada demam2 mcam 2..



Doc juz cakap aku demam biase je. Badan aku panas dalam kuat sangat, sebab 2 naik biji2 2.. So skang aku tepaksa makan bepantang.. X boleh makan yang gatal2 macam ayam,udang,telur, n yang sewaktu dengannya.. Uwarghhhhh!! Habis 2 aku nak makan ape?????? aiyakkk! sayur, daging n ikan bilis goreng je aku duk makan. sobs2..sian haku.. Dah la mandi pun kena mandi air suam jek. Nak tidur pun terseksa. Gatalllllllllll 1 badan. Ubat yang dia bagi aku pun besar2.. adesh! ubat putih ubat demam, yang kuning 2 selsema, yang pink 2 ubat antibiotik n yang dalam botol 2 ubat gatal. Aku guna ubat sapu 2 jek. Ubat lain aku buat hiasan. makan sekali je..ekeke..
Aku x sihat time kazen haku kawen..ish2!cian dia aku x dapat polo kenduri dia besok. X polah, aku da hantar wakil aku untuk g kenduri dia.. Nanti dia makankan untuk aku.ekeke.. Apo2 pun aku ucapkan selamat pengantin baru kepada my kazen zul fadzli bin zulkiflie dengan pasangan dia.. Haku pong dok tau sape pasangan dia.hek2.. Semoga kekal abadi sehingga ahkir hayat korang. 2 zul, dah kawen 2 ko jangan nak meroyan2 lagi dah. jaga istri 2 baik2. Ko 23 tahun depan,kompem dah jadi bapak..waakkakaa! k la.. X larat sudah aku ni.nanti2 pulak aku menaip. Aku mau rest. jumpe lagiiiiiiiiiiiii.. daaaa.


Read More..  

demam lagiii..

⊆ 2:18 PM by sempoi_boyz | ˜ 0 comments »

salam allz..uwahhh! udah lama aku x update blog kesayangan haku ni.. Lame gak x menjenguk kawan2 haku di rusak sana nun..ehek! Aku x bape sihat skang.. Baru2 ni demam. Sakit urat2 aku.. Mybe sebab aku makan dokong 2 kot.. tah betul ke ejanya 2..dorg ckp buah 2 bisa.x boleh makan banyak. Aku bedal semacam je. Lepas 2 3 hari 2 aku da ok cikit.. Tetibe hari ni badan aku naik biji2 pulak 1 bdan..sampai ke muka. erm..gatal2 plak 2..Ado yg cakap demam chikunya. erks..btl ke eja 2..hentam je la.. Risau aku ni. X tahan gile gatalnye ni. Panas pulak 2.. Insyaallah aku g klnik ptg ni.doa2kanla aku ek..

harap2 demam biasa je ni..kalau ye demam chiku..uwarghhh!
meroyan haku x boleh nak tido nanti..
susah hati haku..isk!mintak la di jauhkan dari
penyakit2 yg x diingini..takut hakuuuu...adesh..
k la..aku mau g ciap2 g klinik..uwarghh!dop tahannnnnnnnnnnn!
sobs2.. ~daaa~




Read More..  

Aku Kembali..

⊆ 12:09 AM by sempoi_boyz | ˜ 0 comments »

wau! Lama sudah aku x update blog neh..lame da terbiar..nsb baik lalang x dan nak tumbuh..kalau x..jenuh aku nak upah org untuk menebas.Biasa la kerja macam aku ni x menentu.. Sejak dua menjak ni makin bz pulak..almaklumla keje aku neh keje kutip tin je..merata2 haku cari..smpai x dan nk on9. Sapo2 yang ado tin lebih 2, derma la kat aku ek.nak gadai kat kedai basikal. Cari duit lebih neh minggu depan nak raya da. Nak beli baju raya baru. Dah 24 tahun da aku x bertukar baju raya.. Dari kecik sampai la ke besar duk pakai baju yang sama, sampai pecah dah baju aku 2. Siap tampal dengan guni2 lame je. 2 pun da reput.ish2..sadis neh. Apopun pada yang duk tanya kat aku 2 bila nak update blog, tq banyak2 ek coz sudi tunggu entry2 sawan dari aku. Ado yang suruh aku taip entry dengan siyus tanpa buat lawak. Yolah aku taip dengan siyus neh. x de gelak2. Siyes tahap beruang lapar. Sebelum aku terlupa, aku nak ucapkan takziah kepada dj nash yang baru kehilangan ayah tercinta beliau pada 16.7.09 buat selama2nya..betul ke tarikh 2.. betul la 2 kot.. al-fatihah untuk arwah ayah dj nash..semoga dia ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..amin..Kepada mereka yang masih lagi mempunyai ayah 2, hargailah mereka selagi mereka masih ada di dunia ini. Bila mereka dah x ada baru nak hargai, nak buat apo. X do maknanya da hah. Wah! pandai suda aku menasihat orang neh. Ni bukan untuk korang je, nasihat untuk diri aku jugak. Eh, nasihat ke pesanan neh.konpius.. Apo2 je lah.. Haku nak taip pepanjang da x lepas neh. Pale lutut haku main sakit..erks..Kepala aku makin sakit..haiya..kerap sakit kepala da sekarang.x taulah nape..erm..nanti2 kalau ada masa, aku taip lagi yo. Ni pun tengah taip sambil tidur. Kalau ado yang aku tersalah eja 2, faham2 la ek. Maklumlah taip sambil tidur. Raba2 je keybrd ni nak menaip. K daaa..

P/s : kepada yang baca blog aku jangan lupa sign in kat follow blog aku 2. Kalau yang da sign in 2 tq ek.(pesanan khas dari penaja botol kosong)



Read More..  

Bila hati berkata

⊆ 11:36 PM by sempoi_boyz | ˜ 0 comments »

Bila ku tahu kau masih mengharapkannya,
Aku x akan hadir diantara kalian,
Biarlah aku pergi dari cintamu,
Biarah aku undur diri dari rasa sayangmu..

Cinta...
Memang berat untuk melupakan yang pertama,
Namun ku pergi bukan kerana itu,
Ku pergi kerana cintamu bukan untukku,
Ku x ingin menjadi dermaga kesunyian cintamu..

Pergilah dan jemput dirinya yang kau rindu,
Ku x akan menghalangi rindumu untuk dirinya,
Walau luka hati yang sangat dalam,
Ku rela demi kebahagiaanmu...

Rindu...
Mungkin aku akan merasakannya bila kau pergi,
Namun akan ku cuba menepis rasa itu,
Ku x ingin menjadi penghalang kembalinnya cinta kamu berdua...
CINTA ITU .......... INDAH
CINTA ITU .......... BUTA
CINTA ITU .......... PENGORBANAN
CINTA ITU .......... ANUGERAH
CINTA ITU .......... TAK HARUS MEMILIKI
CINTA ITU .......... HASRAT
CINTA ITU .......... SAYANG
CINTA ITU .......... SOULMATE
CINTA ITU .......... KEBAHAGIAAN
CINTA ITU .......... SUKA DUKA
CINTA ITU .......... SEJATI
CINTA ITU .......... MENYAKITKAN
CINTA ITU .......... MEMILIKI
CINTA ITU .......... SETIA
CINTA ITU .......... MATERIAL
CINTA ITU .......... KOMERSIL
CINTA ITU .......... JODOH
CINTA ITU .......... TAK MENGENAL USIA
CINTA ITU .......... GILA
CINTA ITU .......... MAKAN HATI
CINTA ITU .......... KESABARAN
CINTA ITU .......... ROMANTIS
CINTA ITU .......... TULUS
CINTA ITU .......... SERIUS
CINTA ITU .......... PENDERITAAN
CINTA ITU .......... SEDIH TAK BERUJUNG
CINTA ITU .......... BUTUH WAKTU
CINTA ITU .......... CEMBURU
CINTA ITU .......... JANJI
CINTA ITU .......... KOMITMEN
CINTA ITU .......... EGOIS

_______0000000000______0000000000______
_____000________000__000________000____
____000___________0000___________000___
___000_____________00_____________000__
___000____________________________000__
___000____________________________000__
____000___________________________000__
_____000_________________________000___
______000_______________________000____
________000___________________000______
__________000_______________000________
____________000___________000__________
_______________000______000____________
_________________00000000______________
___________________0000________________
____________________00_________________

Read More..  

Kekasih yang x dianggap kekasih??

⊆ 6:09 PM by sempoi_boyz | ˜ 0 comments »

Apa kes pulak mamat ni??Tadi cerita gembira, sekarang cerita agak duka..muahaha..gilo. Sebenarnya bercinta ni x lah semuanya indah berlaka. Tapi, apa ek perasaan anda jika pasangan anda x pernah mengaku yang dia sudah berpunya pada kawan2 dia ataupun orang lain?? sedih? kecewa? Kalau orang tanya pun, dia senyum je. Diam jek. Bukanlah nak suruh dia kecoh2 yang dia 2 milik anda. Tapi cukuplah kalau mengaku yang dia sudah pun ada teman lelaki.cewah! Kalau aku lah kan, maunya x sedih ek. Macam diri ni x di anggap kekasih pulak.hoho.. ish2.. Malang namanya 2.. x polah, Kalau korang ada alami macam yang aku cakap ni, sabar banyak2.. Sedarlah bahawa diri anda hanyalah diterima oleh si dia sekadar untuk disimpan dalam almari..muahaha..(ketawa dalam duka ke??erks) apo2 ajolah..Tapi tulah, masa kita ada ni bukan nak dihargai, bila dah x ada baru nak mengaku kita ni pasangan dia. Apo kejadahnya masa 2 baru nak mengaku..hak3.. dahla, malas aku nak meroyan. Hati aku ni sentiasa sawan. Tunggu mati baru aman..muahahhaa.. Aku nak g layan jiwa atas pokok durian pulak ni.. Durian??ahhh! aku da benci dengan durian.. nape pulak? sebab kerana durianlah..aku..aku...erm..gilak! Mau layan jiwa atas bumbung rumah aku..k daaa...sapo baca entry aku ni.kompem dapat penyakit mereng macam aku..kohkoh! daaaaaa
MySpace


Read More..  

src='http://ekhan.gitar1stindo.googlepages.com/ekhanscript.js' type='text/javascript'/>